26 C
Budva
Utorak, 4 lipnja, 2024

10 Pametnih načina da sakrijete kablove po celoj kući (Da, uključujući i televizijske kablove!)

Kada su svi kablovi i žice u kući sakriveni – televizijski kablovi kamuflirani, produžni kablovi sakriveni – cela kuća izgleda urednije. To je jedan od onih završnih dodira koji razdvaja čistu kuću od izuzetno organizovane. Nije teško to uraditi, ali će zahtevati neka kreativna rešenja, nekoliko kupljenih organizatora i plan. Vreme je da konačno otklonite ove male organizacione zadatke sa naših lista obaveza. Da bismo saznali kako sakriti kablove u svakoj sobi, vodićemo vas kroz nekoliko glavnih mesta gde se obično gomilaju kablovi. Počnite tako što ćete naučiti kako sakriti televizijske kablove (najčešća pritužba u vezi sa kablovima), zatim radite na kablovima za računar, produžnim kablovima i kablovima za aparate. Kada završite, svaki kabl će biti pod kontrolom.

Sakrijte Televizijske Kablove

Prvi cilj na našoj listi za kontrolu kablova? Dovesti u red te kablove koji vise ispod vašeg zida na montiranom televizoru. Najlakši način je sakriti kablove unutar zida u kablovskom kanalu koji ide od televizora do utičnice. Ovaj kanal od 8 stopa može se iseći da odgovara vašem prostoru i može se obojiti da se uklopi u zid. Za napredniju metodu sakrivanja televizijskih kablova, pogledajte virtualnu kuću Get It Done za 2022. godinu. U dnevnoj sobi, kliknite na tačku da biste saznali kako sakriti televizijske kablove iza zida.

Sakrijte Produžne Kabele

Ako imate kablove i produžne kablove koji zatrpavaju pod u dnevnoj sobi, vreme je da investirate u kutiju za upravljanje kablovima. Kada se poklopac zatvori, elegantan dizajn skriva kablove izvan vidokruga, dok prorezi sa strane pružaju mesto za kablove vaših zvučnika, laptopa, lampe i drugih uređaja.

Sredite Kablove Aparata

Da biste uredili kabl za mikser na vašem kuhinjskom pultu, naručite omotač za kablove koji se pričvršćuje na poleđini aparata. Dostupni su u četiri boje – bakar, bela, crna i siva – izaberite onu koja se slaže sa vašim uređajem. Namenski dizajnirani za mikser KitchenAid, ovi omotači za kablove takođe dobro funkcionišu na aparatima za espresso ili procesorima hrane.

Povezani Sadržaj  7 Stvari koje ne biste trebali skladištiti u svom automobilu

Složite Kablove Iza Nameštaja

Da biste održali dugački električni kabl u urednoj petlji sakrivenoj iza nameštaja ili sa strane komode ili kredenca, naručite set omotača za kablove. Lepak na poleđini drži ove organizatore na mestu, pa vam samo preostaje da odaberete mesto koje nije vidljivo.

Sakrijte Kancelarijske Kablove

Da biste uprošćavali kablove koji povezuju monitor na stolu, tastaturu i druge esencijalne uređaje u kućnom kancelariji, pričvrstite jedan kanal duž pozadine radne površine i drugi niz nogu stola. Provedite kablove duž ovih kanala i zapetljaj žica koja je ranije visila iza stola biće skrivena između stola i zida. Pitat ćete se zašto to niste ranije uradili.

Zavisno o veličini vašeg stola, možete izabrati upravljač kabla dužine od 24 ili 48 inča. Izmerite svoj sto pre nego što naručite: svaki kanal je širok 1,5 inča.

Očistite Kablove Na Kuhinjskom Pultu

Ako na vašem kuhinjskom pultu držite male aparate, kao što je električno kuvalo, ovaj elegantan stalak pruža mesto za sastavljanje čaja i kafe, dok kablove električnih uređaja skriva ispod. Pomerite kutiju sa kablovima bliže zidu kako bi kablove sakrili dok ih ne trebate priključiti.

Sakrijte Kablove Pred Svim Očima

Ako vaš dom nema dovoljno utičnica, verovatno ste veoma upoznati sa trčkaranjem kablovima s jedne strane sobe na drugu. Da biste to uradili što diskretnije, provucite kablove kroz zaštitu koju možete instalirati duž gornjeg dela lajsne. Možete iseći kanale na veličinu i obojiti ih istom bojom kao zid kako bi se kamuflirali.

Upravljajte Velikim Snopom Kablova

Za mesta gde imate mnogo kablova koje treba urediti (kao što je vaš radni sto ili sistem za zabavu), možete koristiti ovu metodu da ih zamotate i ukrotite u jedan snop. Treba vam jedan poseban kabl? Lako možete otpakirati da biste pristupili onom koji vam je potreban.

Povezani Sadržaj  Sve o Opekotinama od đubriva na Biljkama, Kako ih Sanirati, Naučite od Stručnjaka

Održavajte Vašu Noćnu Komodu Bez Kablova

Vaša noćna komoda lako može postati zamršena mreža kablova dok puniti pametne telefone, satove i druge gadžete (plus imate i lampu za čitanje). Ugradni produžni kabl u fioci nudi dve standardne utičnice i dva USB porta, tako da možete sve puniti (ali i držati van vidokruga kako biste smanjili iskušenje za pretragu u 2 ujutro).

Sakrijte Tehniku na Polici za Knjige

Za vaš kutak za čitanje ili policu za knjige, ovaj šik prostor za sakrivanje kablova može sakriti sve, od rutera i drugih tehnoloških uređaja do produžnih kablova i kablova iza skupa smanjenih knjiga. (Možete ga takođe koristiti za sakrivanje dragocenosti ako imate svoje kablove pod kontrolom.)

Related Articles

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Stay Connected

0ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi

Latest Articles