26 C
Budva
Utorak, 4 lipnja, 2024

13 Jednostavnih Načina za Organizaciju Vašeg Nakita

Ostavljanje nakita neredno poređanog u posudama ili činijama može dovesti do gubljenja minđuša, oštećenja ili ogrebotina na dragom kamenju, i zapetljanih ogrlica. Kreiranje dobre organizacije nakita omogućava vam da lako pronađete svoje omiljene komade – i nećete morati gubiti vreme tražeći svoje omiljene minđuše.

Ovde je nekoliko opcija za organizaciju nakita, zavisno o tome da li želite da istaknete svoje omiljene komade ili da sakrijete sve, uključujući ormarić za nakit koji se montira na zid, umetak za fioke, providan akrilni stalak i još mnogo toga.

Ormarić za Nakit Montiran na Zidu sa Ogledalom

Želite li da sakrijete svoj nakit? Ovo jednostavno zidno ogledalo se otvara i nudi tonu prostora za vaš nakit i proizvode za negu (i drugo ogledalo takođe).

Proširivi Set za Odlaganje Nakita

Ovaj elegantni set ima kompartmane različitih veličina kako bi držao sve vaše omiljene dragulje i lako se proširuje da odgovara dostupnom prostoru.

Stalak za Minđuše

Prikazujte svoje omiljene minđuše na ovom jednostavnom, vertikalnom organizatoru.

Akrilna Kutija za Narukvice

Dajte svojim omiljenim narukvicama i satovima tretman iz muzeja uz ovu jednostavnu kutiju.

Akrilni Stalak za Narukvice

Ako se odlučujete za postavku za prikazivanje, ovi jednostavni stalci za nakit su savršeni za organizaciju narukvica i kraćih ogrlica.

Set Kutija za Nakit od Bamboo-a koji se Može Slagati

Ove kutije za nakit koje se mogu slagati imaju odvojene pregrade koje vam pomažu da organizujete – i lako vidite – svaki komad.

Rotirajući Organizator za Nakit

Imate ograničen, mali prostor? Ovaj rotirajući organizator olakšava pristup svim vašim draguljima, bez potrebe za premještanjem stvari. Samo okrenite na jednu od tri strane – jedna ima malu policu, druga ima kukice za ogrlice, a treća ima jastučiće za prstenje i elastične trake za minđuše.

Povezani Sadržaj  Kako da Napravite Potos Biljku Gušćom: 6 Jednostavnih Metoda

Viseći Organizator za Nakit

Sakrijte dragocene metale u džepovima ovog platnenog organizatora. Dvostrane je i ima ukupno 80 džepova! Takođe ga možete okačiti na kukicu ili šipku u svom ormanu.

Stakleni Zatvoreni Lonac

Ovaj lep kontejner nalik kristalu iz IKEA-e će okupiti sve minđuše i prstenje.

Držač za Prstenje

Ne zaboravite posvećeni držač za prstenje! Držite ga blizu radne površine u kuhinji kako biste brzo skinuli prstenje pre nego što kuvate.

Drvo za Nakit

Ako imate samo nekoliko centimetara slobodnog prostora na površini svog toaletnog stola, drvo za nakit može biti najbolji izbor jer koristi vertikalni prostor. Okačite ogrlice sa malih grana i bacajte manje predmete u činiju u bazi.

Kutija za Nakit sa Fiokama

Za tradicionalnu kutiju za nakit sa blagim izmenama zahvaljujući svojoj jedinstvenoj obliku luka, probajte ovu iz West Elma. Postavljena je svilom i ima ugrađeno ogledalo, podeljeni nivo za nakit na vrhu i dve fioke. Osim toga, nije previše velika sa širinom od malo manje od 10 inča, tako da neće delovati masivno na vašem stolu.

Mali Putni Organizator za Dodatke

Ako putujete izvan grada, postupajte s vašim zlatom kao… zlatom! I organizujte nakit uredno u malom kockastom obliku poput ovog, umesto da ih bacate u plastičnu kesicu.

Related Articles

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Stay Connected

0ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi

Latest Articles