26 C
Budva
Utorak, 4 lipnja, 2024

4 Lukave ideje za skladištenje koje možete preuzeti iz 2023.

Na BalkansBlog, svi smo posvećeni kreativnim načinima korišćenja i optimizacije prostora, a dizajneri ovogodišnjeg BalkansBlog-a za 2023. godinu zaista su razumeli zadatak. Zaljubili smo se u svaku transformaciju i kako su uspeli da prirodno infuziraju Real Simple etos u svoje prostore. Izdvojili smo nekoliko primera najboljih, vanvremenskih rešenja za skladištenje od dizajnera – od iznenađujuće ideje za orman, do rešenja za dvostruko korišćenje prostora, pa čak i diskretnog blokatora nereda.

Pretvorite Orman u Bar

Dizajner Linda Hayslett bila je zadužena za transformaciju krovnog vrta i hodnika na drugom spratu koji vodi do njega. Problem? Unutrašnji prostor ima malu površinu. Ali s obzirom na zabave na otvorenom koje su bile prioritet (krovni vrt u New York City-ju, konačno!), Linda je odlučila da pretvori orman u mali bar umesto da zauzme veći deo površine hodnika sa kolica za piće. To je genijalan način da se čuvaju krhki stakleni predmeti u blizini, a budući da je barski stol na točkovima, možete ga izvući kad god vam zatreba. Gosti lako mogu da uđu i izađu s krova nekoliko koraka dalje da bi mešali piće.

Takođe je obložila unutrašnjost ormara prelepom tapetom i ofarbala rub i vrata bojom breskve (Southern Road od Valspar). Umetnost i polica presvučena mesingom su šlag na tortu i zaista povećavaju faktor “wow”.

Koristite Barski Stol kao Praktičan Sto

Kao što možete videti, svi volimo dobar barski stol! Dizajnerka Michelle Gage uključila je jedan u ovu radnu sobu koji, naravno, služi za čuvanje pića i staklenih čaša, ali kada se postavi pored ovog barskog stolca od baršuna, gotovo funkcioniše kao drugi sto. Dodatne police su savršene za sakrivanje knjiga, tehnoloških uređaja, naočara, materijala za pisanje i svega ostalog sa čim obično provodite vreme.

Povezani Sadržaj  Zašto Moja Sukulenta Umire? 6 Razloga i Kako to Rešiti.

Neka Police Budu i Izvor Svjetla

Iznenadjenje! U večernjim satima, police sa leve strane nape osvetljavaju ovu prelepu kuhinju stilizovanu od strane Kim i Scott Vargo, dizajnerskog dua iza Yellow Brick Home-a. Tanke police opremljene su trakastim osvetljenjem koje emituje predivno meko svetlo, i pružaju dovoljno prostora za skladištenje čaša, šolja i začina. Dodatno, postavljanje ovih polica do plafona zaista maksimizira prostor za skladištenje dok istovremeno čini prostor većim.

Postavite Lepu Pregradu za Prostor

Ova ideja je dodatno lukava – Bobby Berk krije tajnu iza te prelepe pregrade u dnevnoj sobi koju je dizajnirao. Iza nje se nalazi ne tako lepana HVAC ploča! Volimo ovu ideju jer je možete primeniti u mnogim drugim neprivlačnim situacijama. Neka pregrada sakrije gomilu nesloženog veša u uglu, prekrije usisivač ili pokrije električnu kutiju. Stvari koje možete sakriti od sveta pomoću pregrade su bezgranične! Naravno, možete je koristiti i da razdvoji veliki prostor i napravi zone. Videli smo je uspešno primenjenu kako bi se odvojili čitavi teretani, radni stolovi i još mnogo toga u višenamenskim prostorijama.

Related Articles

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Stay Connected

0ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi

Latest Articles