26 C
Budva
Utorak, 4 lipnja, 2024

7 Genijalnih Aplikacija za Organizaciju koje Će Pojednostaviti Vaš Život

Ako nas je tehnologija nečemu naučila, to je da ništa – ni najpametniji uređaj za pametnu kuću, najbolja aplikacija za organizaciju, najcool robot usisivač ili najpopularnija usluga za razgledanje – ne može potpuno rešiti veliki nered. Ako je nered zaista van kontrole, biće potrebno više od luksuzne aplikacije da ga reši. Ali to ne znači da dobra aplikacija za organizaciju ne može pomoći u procesu organizacije doma.

Na isti način na koji unajmljivanje ličnog trenera neće pomoći da postignete svoje zdravstvene ciljeve ako ne uložite trud, preuzimanje aplikacije za organizaciju doma neće učiniti da problem sa neredom nestane bez nekog napora s vaše strane (i svih ostalih koji žive u kući). Srećom, korisne aplikacije za organizaciju olakšavaju proces; čak mogu ponuditi personalizovane savete i trikove tokom puta ili pomoći da se usavrši već uspešan sistem organizacije.

Nisu sve aplikacije za razgledanje skupe; neke su besplatne ili naplaćuju samo premium usluge. Jedna od mnogih prednosti korišćenja aplikacije za razgledanje je da može olakšati uključivanje drugih članova domaćinstva, posebno ako im ponekad treba podsticaj da iznesu smeće ili pospreme svoje sobe.

Neke aplikacije pomažu u stvaranju organizacionog sistema; druge pomažu da se ukloni nered. Neke čak pozivaju pojačanje kada nered zahteva malo dodatnog napora. Bez obzira na to kakvi su vaši ciljevi za organizaciju doma, ove multitasking aplikacije mogu pomoći – ako ste voljni da uložite vreme i napor da ih uključite u svoj proces čišćenja i organizacije. (Da, čak i ako imate cimer ili decu.)

Sortly Aplikacija

FOTOGRAFIJA: SORTLY

Za one koji su hiperorganizovani, ovo je aplikacija iz snova. Sortly vam omogućava da napravite vizuelni inventar tako što ćete fotografisati predmete ili skenirati QR kodove. Nakon što unesete predmete u aplikaciju, možete ih sortirati u kategorije po lokaciji (kao u kutiji za nakit ili garažnom ormanu). Takođe možete označavati predmete radi lakog pretrage i uključiti datume kupovine i garancije za još više detalja. A ako se useljavate u budućnosti, koristite ovu aplikaciju da pratite inventar u kutijama.

Povezani Sadržaj  Koliko često i Koliko Zalivati Vašu Biljku Mira (Spathiphyllum)

Decluttr

FOTOGRAFIJA: DECLUTTR

Prodaja DVD-ova, CD-ova, video igara i još mnogo toga može biti posao od nekoliko minuta – ne celog popodneva – zahvaljujući skenerima barkoda aplikacije Decluttr. Brzo ćete saznati po kojoj ceni možete prodati predmete. Dostava je besplatna – tako da možete brzo osloboditi prostor – a sva zarađena sredstva mogu pomoći da finansirate digitalne preuzimanja koja štede prostor.

Tody

FOTOGRAFIJA: TODY

Motivišite sebe (i članove svoje porodice) da češće čistite uz pomoć ove pametne aplikacije. Kreirajte zadatke za čišćenje i liste obaveza prema učestalosti; aplikacija vam govori kada je vreme za obavljanje određenog zadatka (ili kada je već zakasnjen) i kada je nešto poslednji put očišćeno. Članovi porodice mogu pratiti zadatke koje su završili i pohvaliti se – a takođe i videti ko je zapustio svoje obaveze. Čak i ako vam čišćenje nije omiljeni zadatak, dobićete mali osećaj zadovoljstva pritiskom na dugme “Upravo sam to uradio” nakon završetka zadatka.

OfferUp

FOTOGRAFIJA: OFFERUP

Ako želite da se oslobodite nečega što zauzima previše prostora (stara komoda, bicikl, odeća ili čak aparati), sve što treba da uradite je da uslikate sliku i postavite je na aplikaciju sa detaljima i cenom. Vaš post će biti dostupan korisnicima koji žive u vašem kraju. Možete pregovarati o cenama i vreme preuzimanja putem servisa za razmenu poruka unutar aplikacije, tako da nije potrebno davati svoj broj telefona. A s obzirom na to da svi korisnici aplikacije imaju profil sa ocenama iz prethodnih transakcija, znaćete ko je pouzdan, a ko nije.

Handy

FOTOGRAFIJA: HANDY

Ponekad vam može biti potrebna dodatna pomoć. To je trenutak kada aplikacija Handy dolazi u obzir. Pomoću ove aplikacije možete zakazati datum i vreme dolaska profesionalnog čistača da dođe i sredi stvari. Takođe, možete pratiti napredak vaše sesije čišćenja – od trenutka kada je čistač na putu do trenutka kada završava posao. Mogućnost plaćanja je jednostavna za upotrebu putem vašeg telefona i takođe je bezbedna.

Povezani Sadržaj  Da li su Pothos Biljke Otrovne za Mačke? Naučite od Stručnjaka

Homey

FOTOGRAFIJA: HOMEY

Ova aplikacija fokusirana na obaveze pomaže da se povežete sa svojom porodicom. Vaša deca mogu prijaviti kada završe kućne poslove, a pošto Homey omogućava usklađivanje bankovnih računa, možete im isplatiti džeparac putem aplikacije. Vaša deca mogu štedeti za lične ciljeve i učiti o finansijskoj odgovornosti.

Centriq

FOTOGRAFIJA: CENTRIQ

Vreme je da se oslobodite fioke puna uputstava za proizvode – ova aplikacija je vaša opcija za rešavanje problema sa proizvodima i održavanje istih. Organizovana po sobama, možete uneti aparate koje posedujete kako biste pronašli njihova uputstva ili proverili garanciju. Takođe, ako nešto krene naopako, jedan od video zapisa unutar aplikacije može da pomogne.

Related Articles

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Stay Connected

0ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi

Latest Articles