26 C
Budva
Utorak, 4 lipnja, 2024

Evo 6 ideja za skladištenje u frižideru – Iskoristite ovaj dodatni prostor od 30×70 inča!

Čak i ako mislite da koristite svaku fioku i ormar u kuhinji, postoji jedno mesto za skladištenje koje verovatno zanemarujete: bočna strana vašeg frižidera. Ako imate magnetni frižider, ova velika površina od 30×70 inča ima puno potencijala za skladištenje. Posebno za one koji nemaju prilagođenu kuhinju, izložene strane frižidera i čak prostor između frižidera i rerne mogu duplirati vaš prostor za skladištenje u kuhinji. Evo najboljih magnetnih polica, limenki za začine i još toga da poboljšate organizaciju vašeg frižidera.

Magnetna organizaciona polica

Za razliku od organizatora unutar frižidera, oni na prednjoj ili bočnoj strani frižidera postaju vidljiv deo dekora vaše kuhinje. Trebali biste odabrati elegantne i stilizovane, poput ove bele drvene police sa policama za začine i šipkom za peškire.

Drvena polica

Želite da osvežite izgled potpuno belog ili nerđajućeg frižidera? Stavite ovu drvenu policu sa tri nivoa. Može držati sve esencijalne stvari koje svakodnevno koristite, poput zrna kafe i omiljene šolje. Zahvaljujući vakuumskim čašicama koje se lepe na vrhu frižidera i magnetima na bočnim stranama police, ovaj organizator je veoma čvrst.

Magnetne limenke za začine

Jednostavan način da oslobodite dragoceni prostor u fiokama ili ormarima u kuhinji? Koristite bočnu stranu frižidera za skladištenje začina. Ove limenke za začine nisu samo magnetne, već imaju i providne poklopce, tako da možete odmah videti kardamom ili karanfilić.

Magnetna polica

Ako nemate mesta za punu policu jer drugi aparati stoje na putu, izaberite ovu malu policu koja meri samo 11×5 inča. Savršeno je veličine da drži osnovne stvari za kuvanje poput soli i bibera.

Pokretna kolica za skladištenje

Ako imate neprivlačan prostor između frižidera i rerne, zašto ne iskoristiti taj prazan prostor? Ova vitka pokretna kolica za skladištenje ima samo pet inča širine, ali ima tri police za smeštanje mnogo tegli i boca.

Povezani Sadržaj  5 Tajni Super Organizovanih Porodica

Magnetni kalendar na tabli

Sada kada je vaša kuhinja fizički organizovana, vreme je da se mentalno organizujete. Ovaj magnetni kalendar omogućava vašoj porodici da proveri šta je zakazano za dan, planira obroke i prati podsetnike.

Related Articles

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Stay Connected

0ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi

Latest Articles