26 C
Budva
Utorak, 4 lipnja, 2024

Evo tri strategije za organizovanje vaših grickalica

Osigurajte da vaša porodica lako pronađe savršenu poslasticu pomoću jednog od ovih rešenja za čuvanje grickalica. Nijedna grickalica ne sme ostati zaboravljena. Ako je to vaš moto (i trebalo bi da bude), onda morate nešto učiniti povodom tih starih, izmrvljenih pločica sa muslijem koje neprestano pronalazite u zadnjem delu ormara. Vreme je da olakšate ljudima pronalaženje grickalica koje žele. Jeste li s nama?

Zavisno o tome kakav prostor imate, najbolje rešenje za čuvanje grickalica može biti okretni tanjir, prozirne kutije koje se dodatno mogu podeliti ili pregrade za fioke.

Održavajte sve organizovanim pomoću jedne od ovih tri strategije koje predstavljaju profesionalci iz Horderly-a.

Podeljeni Okretni Tanjir

Ovaj podeljeni okretni tanjir je savršen za plitke police, tako da ništa neće ostati sakriveno u pozadini. Smestite pojedinačne kesice sa grickalicama u pet rotirajućih sekcija. Okrenite ga jednom za pločicu sa muslijem, dva puta za kesicu jabučnog soka… (organizovana) zabava nikada ne prestaje.

Kutije za Čuvanje

Kutije za čuvanje sa pomičnim pregradama olakšavaju razdvajanje grickalica (i pomeranje kutija kako se vaše opcije za grickalice menjaju). Prozirni kontejneri za čuvanje olakšavaju pregled dostupnih grickalica na prvi pogled. Hej, ko je pojeo sve čokoladom obložene štapiće od prezli?

Bambusove Pregrade za Fioke

Koristite ih u fijokama za čarape, zašto ne biste i u fioci za grickalice? Jednostavne pregrade za fioke olakšavaju održavanje grickalica organizovanim, a mogu se pomerati kako bi se prilagodile većim ili manjim grickalicama.

Povezani Sadržaj  Kako da Napravite Potos Biljku Gušćom: 6 Jednostavnih Metoda

Related Articles

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Stay Connected

0ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi

Latest Articles