26 C
Budva
Utorak, 4 lipnja, 2024

Mesečni horoskop za Bik 2023

Putovanje Merkura ovog meseca promoviše zdrav sud i mudrost, iako će uticaj Saturna možda uzrokovati kašnjenje u postizanju željenih rezultata. Ovog meseca će uspeh uglavnom zavisiti od sposobnosti da budete uporni i strpljivi, kako u ličnom, tako i u profesionalnom životu.

Tranzit Rahu i Ketua upozorava ljude da obrate pažnju na svoje bračne odnose, jer oni mogu postati napeti zbog zahtevnih ličnosti i sumnjičavih stavova. Tranzicija Rahu i Marsa može doneti neočekivane rezultate u tom smislu za neke ljude koji mogu biti u drugom braku ili čekaju razvod ili drugi brak.

Venerin i Ketuin pokret tokom meseca oktobra može rezultirati iznenadnim konfliktom sa poslovnim partnerom. Ovo nije dobar mesec za donošenje značajnih finansijskih investicija ili odluka.

Neki od vas mogu imati finansijske teškoće i probleme sa zajmovima. Oni koji su zaposleni imaće uspeha i povećanja ove godine, ali uticaj Ketua savetuje vas da se klonite kancelarijske politike i suzdržite se od razgovora o nevažnim stvarima na poslu.

Zbog Marsa i Merkura, u oktobru može doći do neočekivanog konflikta na poslu. Studenti će biti pohvaljeni i priznati zbog svojih izuzetnih rezultata na konkursu.

Neki od vas mogu imati sukobe sa prijateljima. Zdravlje treba da bude u fokusu u trećoj nedelji, kao i pažljiv pristup ishrani i razmišljanju.

Laka fizička aktivnost i meditacija će vas zaštititi od negativnih uticaja Rahu i Sunce-Ketua ovog meseca.

Mesečni ljubavni i odnosni horoskop za Bika

Ovog meseca treba da budete pažljivi u donošenju odluka i da budete strpljivi prilikom donošenja značajnih odluka. Tranzicija Rahu i Ketua upozorava ljude da budu oprezni u svojim bračnim životima jer stvari mogu biti teške i zahtevne, a sumnjičav stav može izazvati prekid.

Neki od vas mogu biti u drugom braku ili čekaju razvod ili drugi brak. Tranzicija Rahu i Marsa može imati odmah uticaj na ovo.

Povezani Sadržaj  Kako Gledati na Kartu Rođenja? Natalna Karta Online

Sporovi i sukobi ega će se javiti kao rezultat tranzicije Sunca, koji se moraju rešavati. Treća faza ovog meseca može doneti neka uzdizanja i padove u odnosima sa svekrvom i svekarom.

Neki od vas mogu ući u tajnu ljubavnu vezu. Moguć je iznenadni predlog ljubavne veze.

Seksualna želja ili privlačnost prema suprotnom polu će biti prisutna. Možda ćete imati priliku da priznate ili razjasnite svoju poruku svom supružniku.

Treba da budete strpljivi prilikom donošenja značajnih odluka o odnosu.

Mesečni novčani i finansijski horoskop za Bika

U trećoj nedelji, morate voditi računa o svom zdravlju, istovremeno pazeći na ishranu i misli. Lagana fizička aktivnost i meditacija će vas sačuvati od negativnih efekata Rahu i Ketua ovog meseca.

Troškovi vezani za zdravlje će doći do vas. Možda ćete obaviti kupovinu koja je povezana sa verskim poslovima.

Može se pojaviti neočekivan trošak za popravku unutrašnjosti kuće, a promene u unutrašnjosti takođe mogu izazvati troškove. Poslovi povezani sa komunikacijom mogu obezbediti dobitke.

Trebate biti oprezni u vezi sa zdravljem vas i vaše majke, jer to može izazvati nepredviđene troškove. Možda ćete dobiti finansijsku pomoć od starije braće i oca, ali to može doći sa zakašnjenjem.

Mogući su nepredviđeni troškovi za obrazovanje dece. Jednostavno trebate biti oprezni u vezi sa zdravljem, jer to može rezultirati neočekivanim troškovima.

Imajte prethodni plan za kupovinu i druge troškove. Ako se bavite medicinskom službom ili poslovima vezanim za religiju, ovog meseca možete imati priliku da proširite svoj posao, što takođe može doneti finansijsku dobit.

Related Articles

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Stay Connected

0ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi

Latest Articles