20 C
Budva
Utorak, 14 svibnja, 2024

Novi kuhinjski asortiman kompanije IKEA može vas inspirisati da počnete s pripremom obroka

Kuvanje i priprema hrane mogu se činiti kao obaveza, pogotovo u vremenima kada je život posebno naporan. Međutim, nešto u vezi unošenja živih boja i veselih uzoraka može učiniti da svakodnevne zadatke doživite malo veselije. Zato obožavamo novu kolekciju kompanije IKEA pod nazivom TABBERAS, koja je ispunjena kuhinjskim predmetima koji su sve, samo ne dosadni. Ova linija uključuje kuhinjske krpe sa uzorcima tačkica, talasastih pruga i ilustrovanih povrća; set kontejnera za čuvanje hrane u pet različitih čvrstih boja i kuhinjskih alata sa zelenim detaljima, umesto uobičajenih crnih i sivih.

Osim što izgledaju lepo, ova kolekcija je takođe opremljena pametnim i korisnim alatima – poput alata za seckanje povrća koji vam omogućava da seckate povrće direktno u posudi, činije za mešanje sa poklopcem koji ima ugrađenu zaštitu od prskanja i alata za seckanje hrane koji pomaže da se komadi ne klize po dasci za sečenje. Osim toga, ako imate malu decu u blizini, ovi šareni alati koji su jednostavni za upotrebu mogu učiniti da im pomaganje u kuhinji bude pristupačnije i zabavnije. (Ali potpuno je u redu ako želite ove predmete samo za sebe.)

U nastavku, pogledajte pet naših omiljenih predmeta iz kolekcije TABBERAS.

Set kuhinjskih krpa

FOTOGRAFIJA: IKEA

Želite odmah dodati više boja u svoju kuhinju? Ovaj paket od četiri kuhinjske krpe – koji sadrži jednu krpu sa uzorkom tačkica, jednu sa talasastim prugama i dve različite krpe sa ilustrovanim motivima povrća – je lak način da to postignete. Osim toga, dobijate četiri krpe za samo 6 dolara, tako da ćete uvek imati rezervnu šarenu krpu pri ruci, čak i ako su druge krpe u pranju.

Set kontejnera za čuvanje hrane

FOTOGRAFIJA: IKEA

Kontejneri za čuvanje hrane obično su više stvar praktičnosti nego stila – ali sjajno je kada mogu obavljati i jedno i drugo. Ovaj šareni set je vizuelni užitak, a dizajn sa poklopcem znači da mogu obavljati dvostruku funkciju kao činije za serviranje ili mešanje hrane, kao i kontejneri za čuvanje. Ovaj set takođe može biti savršen poklon za nekoga ko ide na fakultet.

Povezani Sadržaj  Šta je Biljka Bokvica? Za Šta se Biljka Bokvica?

Par mrežastih torbi

FOTOGRAFIJA: IKEA

Mrežaste torbe nisu ništa novo, ali ovaj par u ljubičastoj i zelenoj boji predstavlja svežu alternativu u odnosu na uobičajene bež opcije. Ponesite ih u prodavnicu ili na pijacu kada kupujete voće i povrće, a zatim ih okačite na kukice kada završite kako bi funkcionisale kao viseće korpe za odlaganje.

Činija za mešanje sa poklopcem

FOTOGRAFIJA: IKEA

Kao i set livenih činija gore, ova činija može imati višenamensku funkciju kao činija za mešanje ili serviranje i kontejner za čuvanje, ali ima i još jednu osobinu koja je čini posebno pametnom. Poklopac ima odstranjiv otvor u sredini tako da može funkcionisati kao zaštita od prskanja kada koristite električni mikser – genijalno.

Pomoćnik za sečenje hrane

FOTOGRAFIJA: IKEA

Čak i ako ste usavršili veštine seckanja, stvari mogu biti malo nezgrapne i neredne. Ovaj alat za seckanje hrane je korisna spravica koja može pomoći da se okrugli, teško rukovodljivi sastojci drže na mestu, a takođe može osigurati mesne proizvode dok seckate, tako da možete održavati čiste ruke. Ovaj predmet je posebno koristan ako imate decu koje vam pomažu i želite da se pobrinete da ostanu sigurni i higijenski.

Related Articles

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Stay Connected

0ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi

Latest Articles