16 C
Budva
Utorak, 27 veljače, 2024

Pametni Načini Organizacije Vašeg Automobila Kao Profesionalca

Nema ništa gore od toga nego biti daleko od kuće i zaboraviti nešto što vam je potrebno. Kada sam postala mama, naučila sam da napravim svoj automobil produžetkom svog doma. Održavanje organizacije i punjenje ključnih potrepština pomaže da svako putovanje bude prijatnije.

Održavajte čist automobil

Hajde da počnemo sa očiglednim: očistite svoj automobil. Pre nego što počnete sa organizacijom, ispraznite sve i bacite smeće. Uklonila sam autosedišta za decu, očistila ih, i temeljno usisala i obrisala unutrašnjost vozila. Držanje ručnog usisivača u automobilu pomaže da se održava čistoća. Ovaj je dovoljno mali da stane ispod sedišta ili u gepek.

Dajte uređajima svoj prostor

Održavanje fokusiranosti vozača i sprečavanje ometanja je važno. Držač za mobilni telefon na nivou očiju osigurava da je vaš telefon bezbedno postavljen i lako dostupan za pozive i GPS, ali ne i za slanje poruka!

… i mesto za punjenje

Punjač za telefon sa više adaptera je ključ za osiguranje da vaš telefon i tablet nikada nemaju malo baterije.

Organizujte pretinac za rukavice

Da biste organizovali pretinac za rukavice, bacite istekle karte za autoosiguranje i slučajne papire i koristite ovu jednostavnu kompaktnu fasciklu za čuvanje registracije automobila i kartice osiguranja.

Stvorite mir

Na ventilacionom otvoru u mom automobilu nalazi se difuzor esencijalnih ulja koji pomaže da se stvori malo mira u inače haotičnom automobilu punom dece. Da biste ga koristili, dodajte nekoliko kapi esencijalnih ulja u sredinu difuzora i uključite ventilaciju kako biste omogućili da se miris širi po automobilu. Kada miris izbledi, dodajte još esencijalnog ulja.

Održavajte zadnje sedište organizovanim

Kao mama dvoje dece, imati stvari u automobilu kako bi zadržali mališane zauzetima je neprikosnoveno. Ovi organizatori preko sedišta čuvaju sve, od knjiga, igračaka, boca sa vodom, grickalica, kreme za sunčanje i sredstava za dezinfekciju, čisto i lako dostupno. Sviđa mi se što ima mnogo džepova i pregrada za čuvanje stvari, i otkako smo počeli da ih koristimo, retko moram da pokupim za decom jer uživaju u tome da menjaju svoje stvari i stavljaju ih nazad u svoje “kutije”.

Povezani Sadržaj  Kako podstaći orhideju da izraste novu cvetnu dršku

… i održavajte čistoću

Ova kesa za smeće koja visi preko centralne konzole je odličan način da se sakupi sva slučajna pakovanja i smeće koje bi inače završilo na podu.

Napravite stanicu za grickalice

Ova podloga za hranu nije samo odlična za decu da jedu i grickaju, već i za crtanje ili igru.

Držite torbe van poda

Ako imate naviku da torbu stavljate na sedište pored sebe, samo da bi završila na podu, ovi kukovi za naslone za glavu su savršeni za održavanje vaše torbe ili kupovina bezbedno izvan puta.

Održavajte gepek urednim

Korišćenje ovog organizatora za gepek pomaže da se održava prostor koji se lako može izgubiti. Ima više pregrada za kupovne torbe, papirne ubruse, sredstva za čišćenje i još mnogo toga.

Budite spremni za hitne situacije

Ono što mislim da svaka osoba treba imati u svom automobilu je ovaj komplet za hitne situacije koji dolazi sa potrebnim stvarima kao što su pomoćne snabdevačke, kablove za paljenje, baterijsku lampu i još mnogo toga. Možete pronaći razne varijante ovih kompleta na internetu, i jednom kada ga stavite u svoj automobil, osećaćete veći mir svaki put kad napustite kuću.

Napokon, jedna stvar koju uvek imam u svom automobilu su kese sa stvarima za osobe koje žive na ulici. One su veoma jednostavne za pravljenje. U zip kesu stavim čarape, grickalice, sapun, vodu i malu poruku kako bih ih mogla dati svaki put kada sretnem nekoga ko bi mogao da koristi ove stvari.

Related Articles

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Stay Connected

0ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi

Latest Articles