26 C
Budva
Utorak, 4 lipnja, 2024

Šta je Canesten Krema? Canesten Krem Cena

Canesten krema je popularan preparat koji se koristi za lečenje gljivičnih infekacija kože. Ova krema ima snažnu antifungalnu aktivnost i efikasno se bori protiv uzročnika takvih infekcija. U ovom blog postu ćemo detaljno istražiti šta je Canesten krema, kako se koristi i koja je njena cena. Ako se i vi suočavate sa gljivičnim infekcijama kože, ostanite sa nama i saznajte sve što treba da znate o Canesten kremi!

Šta je Canesten Krema?

Canesten krema je lek koji se koristi za lečenje gljivičnih infekcija kože. Gljivične infekcije su veoma česte i mogu se javiti na različitim delovima tela, kao što su stopala, nokti, prepona i genitalije. Canesten krema sadrži aktivni sastojak klotrimazol, koji je antifungalno sredstvo najčešće korišćeno u lečenju ovih infekcija.

Canesten krema se koristi za ublažavanje simptoma kao što su svrab, crvenilo, peckanje i iritacija kože uzrokovanih gljivičnim infekcijama. Klotrimazol djeluje tako što uništava gljivične ćelije, sprečavajući njihov rast i širenje. Krema se može koristiti za lečenje blagih do umerenih infekcija, ali u težim slučajevima može biti potrebno konsultovati lekara i koristiti druge oblike leka, kao što su tablete ili rastvor.

Canesten krema je veoma jednostavna za korišćenje. Pre upotrebe, treba temeljno očistiti i osušiti zahvaćeno područje kože. Zatim se krema nanosi tankim slojem na zahvaćeno područje i blago utrlja. Preporučuje se nanošenje kreme 2 do 3 puta dnevno, obično ujutro, popodne i pre spavanja. Terapija obično traje 2 do 4 nedelje, ali tačno trajanje će vam reći vaš lekar ili farmaceut. Važno je sprovoditi terapiju sve dok simptomi potpuno ne nestanu, iako se stanje obično poboljšava već nakon nekoliko dana korišćenja kreme.

 • Kako se koristi Canesten krema?
 • Koristite Canesten kremu za lečenje gljivičnih infekcija kože.
 • Očistite i osušite zahvaćeno područje kože pre nanošenja kreme.
 • Nanesite tanak sloj kreme na zahvaćeno područje i blago utrljajte.
 • Ponovite postupak 2 do 3 puta dnevno, obično ujutro, popodne i pre spavanja.
 • Nastavite terapiju sve dok simptomi potpuno ne nestanu.
Povezani Sadržaj  Šta su Igre za Dva Igrača? Najbolje Vrste Igara za Dvoje
Koja je cena Canesten kreme?
Canesten krema je dostupna u različitim pakovanjima i moguće je da cene variraju u zavisnosti od prodavca. Proverite u lokalnoj apoteci ili dobijte informacije od svog lekara o aktuelnoj ceni Canesten kreme.

Kako se koristi Canesten krema?

Canesten krema je terapijski proizvod koji se koristi za lečenje različitih vrsta gljivičnih infekcija kože. Ova krema efikasno ublažava simptome kao što su svrab, peckanje, iritacija i crvenilo kože uzrokovani gljivičnim infekcijama. Uputstva za pravilnu upotrebu Canesten kreme su veoma jednostavna.

Korak 1: Pre upotrebe Canesten kreme, temeljno očistite i osušite zahvaćeno područje kože. Budite pažljivi da blago tapkate kožu kako biste izbegli dalje iritacije.

Korak 2: Iznervirajte odgovarajuću količinu Canesten kreme na vrh prsta. Količina koju treba koristiti zavisiće od veličine obolelog područja kože. Uvek pročitajte uputstvo i pridržavajte se preporučene doze.

Korak 3: Nežno utrljajte kremu na zahvaćeno područje kože dok se potpuno ne apsorbuje. Pazite da ne trljate previše energično, jer to može dodatno iritirati kožu.

Da biste postigli najbolje rezultate, Canesten kremu treba koristiti prema preporuci lekara ili prema uputstvima proizvođača. U većini slučajeva, krema se primenjuje jednom do dva puta dnevno tokom određenog perioda, koji može varirati u zavisnosti od vrste gljivične infekcije i ozbiljnosti simptoma.

List of benefits:

 • Eliminiše gljivične infekcije kože
 • Smanjuje svrab, iritaciju i crvenilo
 • Jednostavna primena
 • Brzi rezultati
 • Pruža olakšanje

Table – Comparison of Canesten Cream with other antifungal creams:

 Canesten KremaAntifungalna krema AAntifungalna krema B
Cena (RSD)XXXYYYZZZ
Brzina delovanjaBrzoSrednjeSporo
EfikasnostVisokaSrednjaNiska
Broj neželjenih efekataNizakVisokVisok

Canesten krema je popularan i pouzdan izbor za lečenje gljivičnih infekcija kože. Pravilno korišćenje ove kreme može doneti olakšanje od neugodnih simptoma i ubrzati proces ozdravljenja. Bez obzira da li imate gljivičnu infekciju na stopalima, preponama ili drugim delovima tela, Canesten krema može biti vaš saveznik u borbi protiv ovog neprijatnog problema.

Povezani Sadržaj  Šta je Pedikir? Kako se Radi Pedikir?

Koja je cena Canesten kreme?

Canesten krema je popularni lek koji se koristi za lečenje gljivičnih infekcija kože. Gljivične infekcije mogu biti veoma neprijatne i neugodne, pa je Canesten krema efikasan način da se oslobodite ovih problema. Ova krema se može koristiti za tretiranje različitih vrsta gljivičnih infekcija, uključujući infekcije stopala, prepona, noktiju i kože.

Kada je reč o korišćenju Canesten kreme, važno je pravilno primeniti proizvod kako biste postigli najbolje rezultate. Pre nanošenja kreme, trebate oprati i osušiti zahvaćeno područje kože. Zatim je potrebno naneti tanak sloj kreme na zahvaćeno područje i blago utrljati. Preporučuje se da se krema koristi jednom ili dva puta dnevno, u zavisnosti od preporuke lekara ili farmaceuta.

Cena Canesten kreme može varirati u zavisnosti od mesta kupovine i pakovanja koje birate. Na tržištu postoje različite veličine pakovanja Canesten kreme, a cena se obično određuje na osnovu količine i koncentracije aktivne supstance. Preporučuje se da se konsultujete sa farmaceutom ili proverite cene u različitim apotekama kako biste dobili tačne informacije o trenutnoj ceni Canesten kreme.

Related Articles

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Stay Connected

0ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi

Latest Articles